- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв
--------> виноробство, енологія, вино
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> промислова мікробіологія, промислова мікологія, бродильне виробництво, промисловість ферментів, виробництво напоїв, виробництво спиртних напоїв
--------> виноробство, енологія, вино
Рубрика
- Название:
- виноробство, енологія, вино
- Название:
- вина загалом, вина за походженням
- Название:
- французькі вина
- Название:
- особливі вина, імітаційні вина
- Название:
- білі вина
- Название:
- червоні вина
- Название:
- шипучі вина, шампанське
- Название:
- мускатні вина
- Название:
- ізюмні вина
- Название:
- імітаційні вина
- Название:
- замінники вин
- Название:
- штучні вина, одержані за допомогою бродіння
- Название:
- безалкогольні замінники вин, виноградний сік, виноградне сусло
- Название:
- продукти з вина
- Название:
- бренді, коньяк
- Название:
- винний оцет, бальзамічний оцет
- Название:
- виноробство
- Название:
- характеристики та властивості вина
- Название:
- виноробна якість
- Название:
- збирання винограду, підготовка, зберігання, сушіння винограду, відокремлення ягід
- Название:
- роздавлювання та пресування винограду, екстракція виноградного сусла
- Название:
- операції перед бродінням: нагрівання і охолодження сусла, підсолоджування, підцукровування, додавання спирту, видалення кислоти
- Название:
- бродіння вина, спиртові ферменти
- Название:
- зціджування, наливання вина в бочки
- Название:
- вижимання, друге пресування, декантація, драглі, осади вина
- Название:
- компоненти вина: спирт, цукор, кислоти, ефіри
- Название:
- виноробне обладнання і матеріали, обладнання погребів
- Название:
- пристрої для відокремлення ягід, виноградні дробарки та соковижимні пристрої, виноробні заводи
- Название:
- бродильні чани, чани Перрета
- Название:
- обладнання для обробки сусла, обладнання для сульфітаційної обробки, десульфітації, концентрування
- Название:
- винні преси
- Название:
- винні насоси
- Название:
- винні фільтри
- Название:
- пастеризаційне обладнання: бойлери, стерилізатори вина
- Название:
- консервування та зберігання вина
- Название:
- процеси стабілізації вина: пастеризація вина, хімічна стабілізація вина
- Название:
- зберігання вина, ємності для вина, чани, діжки, бутлі для вина
- Название:
- підготовка і догляд за ємностями для вина: очищення, миття, сульфуризація
- Название:
- догляд за вином і покращення вина
- Название:
- зливання вина з осаду
- Название:
- фільтрування вина
- Название:
- просвітлення, рафінування вина
- Название:
- підмішування гіпсу до вина, обробка вина для припинення бродіння, сульфітація вина
- Название:
- дефекти, псування, підмішування вина
- Название:
- природні дефекти вина
- Название:
- випадкова підробка вина: дефекти букета вина; терпкий смак; забруднення від ємності; деревний присмак, присмак корка
- Название:
- хвороби вина, цвіль у вині
- Название:
- підробка вина та контроль підробки вина
- Название:
- використання відходів виноробства: використання вичавків, виноградних відходів, мезги; продукти, наприклад, бренді з вичавків, оцет з вичавків
- Название:
- господарство, будівлі, пов’язані з виготовленням вина
- Название:
- господарство вторинного виноробства
- Название:
- виноробне устаткування
- Название:
- окремі споруди: бродильні, винні погреби, сховища, магазини
- Название:
- історія виноробства