- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
--------> технологія консервування харчових продуктів
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
--------> технологія консервування харчових продуктів
Рубрика
- Назва:
- технологія консервування харчових продуктів
- Назва:
- консервування харчових продуктів загалом, консервування овочевих продуктів рослинного походження
- Назва:
- обробка та підготовка сировини для консервування продуктів харчування
- Назва:
- зберігання продуктів харчування та консервування
- Назва:
- консервування у вакуумі
- Назва:
- консервування продовольства копченням; копчення гаряче, холодне
- Назва:
- консервування хімікатами
- Назва:
- консервування за допомогою газів
- Назва:
- консервування солінням
- Назва:
- консервування солінням з подальшим копченням
- Назва:
- консервування в кислотах, маринування
- Назва:
- консервування в цукрових сиропах: зацукровування, кристалізація
- Назва:
- консервування в рідинах, що містять спирт
- Назва:
- консервування за допомогою антисептиків: формальдегіду, бензоатів, саліцилатів, фенолів, боратів, сульфітів, вапняного молока
- Назва:
- консервування нагріванням
- Назва:
- консервування тепловою обробкою загалом
- Назва:
- високотемпературна обробка, стерилізація, автоклавування, асептичне консервування
- Назва:
- консервування пастеризацією загалом
- Назва:
- теплова обробка в консервних банках, консервні банки, жерстяні банки
- Назва:
- хімічний контроль консервів у банках, у тому числі аналіз повітря в банках
- Назва:
- консервування в банках загалом
- Назва:
- псування консервованих продуктів; здування консервних банок, бомбаж; бактеріологічний контроль банок
- Назва:
- устаткування для консервування, апарати для заповнення і закривання банок, устаткування для теплової обробки та охолодження консервованих продуктів
- Назва:
- консервовані харчові продукти загалом: зберігання якості, контроль
- Назва:
- нагрівання у пляшках, скляних банках, герметичне закупорювання
- Назва:
- теплова обробка в ємностях, крім металевих і скляних
- Назва:
- консервування заморожуванням, зберігання і транспортування заморожених продуктів
- Назва:
- консервування за допомогою покриттів
- Назва:
- інші способи консервування
- Назва:
- консервування за допомогою тиску
- Назва:
- консервування за допомогою вібрації, консервування за допомогою ультразвукових коливань
- Назва:
- консервування за допомогою випромінювання, консервування за допомогою ультрафіолетового випромінювання
- Назва:
- консервування за допомогою біологічних процесів, консервування за допомогою бродіння
- Назва:
- консервування сушінням, в’ялення, сушіння виморожуванням продуктів рослинного походження
- Назва:
- консервування коренеплодів, картоплі
- Назва:
- консервування інших овочів, бобових
- Назва:
- консервування бобових
- Назва:
- помідори, баклажани, солодкий перець, консервовані за допомогою хімікатів
- Назва:
- сушені овочі, в’ялені овочі
- Назва:
- консервування їстівних грибів, в тому числі сушені гриби, консервування культивованих грибів і трюфелів
- Назва:
- овочеві пасти, пюре
- Назва:
- консервування плодів фруктів і ягід, у тому числі горіхів
- Назва:
- фрукти, консервовані окремими способами
- Назва:
- сухофрукти, сушені та в’ялені фрукти
- Назва:
- консерви з фруктових соків, фруктові желе
- Назва:
- фруктові сиропи, концентрати соків
- Назва:
- варення, джеми, мармелади, консервовані фрукти
- Назва:
- консервування інших продуктів рослинного походження: пахучих рослин, соків, напоїв, масел
- Назва:
- виробництво харчових концентратів у цілому
- Назва:
- супова продукція загалом: супи у вигляді порошків, супи, соуси, підливи
- Назва:
- дріжджові препарати і продукти
- Назва:
- препарати і продукти із солоду
- Назва:
- консервування продуктів тваринного походження
- Назва:
- консервування м’яса загалом
- Назва:
- сушене, копчене, засолене м’ясо
- Назва:
- банкові м’ясні консерви, консервовані м’ясні продукти, яловича солонина
- Назва:
- м’ясні концентрати
- Назва:
- супи з м’ясом загалом
- Назва:
- м’ясні екстракти, бульйони: Екстракт Лібіха, Яловичі бульйони, відвари, Консоме
- Назва:
- м’ясо у порошку, м’ясне борошно
- Назва:
- банкові м’ясні консерви, консерви з ковбаси, шинки, холодець
- Назва:
- м’ясні консерви, м’ясні паштети
- Назва:
- м’ясо, консервоване в оцті, солонина
- Назва:
- консервування риби, консервні рибопродукти
- Назва:
- консервування риби солінням, в’яленням, копченням
- Назва:
- засолена риба, солона риба
- Назва:
- копчена риба: гарячого копчення, холодного копчення
- Назва:
- рибні консерви в олії
- Назва:
- маринована риба
- Назва:
- стерилізовані рибні продукти, рибні пироги
- Назва:
- консервовані молюски та ракоподібні
- Назва:
- рибна ковбаса: ковбаса з печінки тріски, консервована в банці ковбаса з крабів
- Назва:
- пасти, паштети з риби та ракоподібних, рибні паштети
- Назва:
- рибна ікра, ікра і молочко
- Назва:
- сушіння риби, сушена риба, в’ялена тріска
- Назва:
- рибне борошно
- Назва:
- рибні салати
- Назва:
- салати з ракоподібних
- Назва:
- інші рибопродукти
- Назва:
- консервування інших продуктів тваринного походження
- Назва:
- сушіння бобових