- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> окремі діячі галузі харчових технологій
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> окремі діячі галузі харчових технологій
Рубрика
- Назва:
- окремі діячі галузі харчових технологій
- Назва:
- харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
- Назва:
- столові, їстівні мінеральні речовини
- Назва:
- харчова сіль, хлорид натрію, кухонна сіль, столова сіль
- Назва:
- цукрове виробництво, цукристі кондитерські вироби, солодощі
- Назва:
- основи цукрового виробництва
- Назва:
- цукрові заводи, устаткування, обладнання
- Назва:
- екстракція та очищення соку
- Назва:
- попередня обробка цукристих рослин: миття, теплова обробка (цілих рослин)
- Назва:
- подрібнення, різання, розтирання цукристих рослин
- Назва:
- екстракція соку з цукристих рослин, екстракційне устаткування
- Назва:
- екстракція пресуванням, подрібненням, вальцьові млини, дробарки
- Назва:
- інші методи екстракції: екстракція дифузією, центрифугуванням, вимиванням, застосування розчинників
- Назва:
- очищення соку: механічне очищення, фільтрування
- Назва:
- обробка соку хімічними речовинами: просвітлення, дефекація цукрових соків, обробка вапном, діоксидом вуглецю, діоксидом сірки
- Назва:
- обробка та екстракція дефекаційних осадів, обробка рідких відходів, промиїв
- Назва:
- обробка соку за допомогою фізичних та фізико-хімічних методів
- Назва:
- теплова обробка соку, термічні процеси
- Назва:
- фільтрування сиропу, уварювання, рафінування, кристалізація
- Назва:
- фільтрування сиропу
- Назва:
- уварювання відфільтрованого сиропу, методи уварювання
- Назва:
- кристалізація сиропу
- Назва:
- відокремлення від відтоку, центрифугування
- Назва:
- видалення шкідливих речовин
- Назва:
- рафінування цукру, рафінований білий цукор
- Назва:
- цукор-кандис
- Назва:
- тростинний цукор
- Назва:
- цукрова тростина як сировина
- Назва:
- обробка багаси та соку цукрової тростини
- Назва:
- продукти з цукрової тростини, сік, цукор-сирець, коричневий цукор, різні види тростинного цукру
- Назва:
- буряковий цукор
- Назва:
- обробка бурякової стружки: екстракція, сушіння
- Назва:
- проміжні продукти переробки цукрового буряку: сік, продукти уварювання, відтоки
- Назва:
- продукти переробки цукрового буряку: цукор-сирець, різні сорти цукрового буряку
- Назва:
- різні інші види цукру
- Назва:
- кленовий цукор
- Назва:
- рафіноза
- Назва:
- солодовий цукор, мальтоза
- Назва:
- молочний цукор, цукор з пахти
- Назва:
- сорговий цукор, цукор з хлібного сорго
- Назва:
- пальмовий цукор
- Назва:
- переробка цукру, продукти цукрового виробництва, цукристі кондитерські вироби
- Назва:
- литий, пресований, пиляний цукор
- Назва:
- виробництво цукрових голів, цукрова голова
- Назва:
- виробництво цукру у вигляді грудок, кубиків, плиток
- Назва:
- використання низькосортних продуктів рафінування
- Назва:
- виробництво низькосортного головкового цукру: (грудкового, цукру-бастра)
- Назва:
- виробництво низькосортної цукрової пудри, розмелений цукор
- Назва:
- цукристі кондитерські вироби загалом
- Назва:
- уварювання цукру, випарні апарати, устаткування для виробництва сиропу холодним способом, цукрові сиропи
- Назва:
- обладнання та устаткування для виробництва карамелі
- Назва:
- місильні машини і змішувачі для кондитерського виробництва, машини для підготовки, обробки сировини
- Назва:
- устаткування для пропарювання, устаткування для кристалізації, кондирування, Lozenge pan
- Назва:
- форми для кондитерського виробництва
- Назва:
- формувальне устаткування для кондитерського виробництва: формування і упаковування
- Назва:
- устаткування для виробництва солодощів з начинкою: праліне, драже, цукерок
- Назва:
- різні цукристі кондитерські вироби
- Назва:
- солодощі з начинкою, цукерки, жувальні гумки, жувальні цукерки, льодяники, драже, пастила, таблетки, солодощі з м’якою та горіховою начинкою
- Назва:
- марципани, нуга
- Назва:
- кондитерські вироби з карамелізованого цукру, ірис
- Назва:
- ячмінний цукор
- Назва:
- підсолоджена лакриця, лакричні таблетки, цукерки від кашлю, таблетки від кашлю
- Назва:
- інші цукристі кондитерські вироби
- Назва:
- меляса, патока, сироп
- Назва:
- види меляси
- Назва:
- меляса тростинного цукрового виробництва
- Назва:
- меляса бурякового цукрового виробництва
- Назва:
- меляса з інших цукрів
- Назва:
- екстракція цукру з меляси
- Назва:
- переробка меляси для одержання спирту, рому
- Назва:
- виробництво харчових продуктів з використанням меляси
- Назва:
- сиропи з меляси, патока
- Назва:
- декстрини, моносахариди, монози, глюкоза, різні інші продукти гідролізу крохмалю
- Назва:
- декстрини
- Назва:
- виробництво декстрину прожарюванням, піджарюванням
- Назва:
- прожарювання з використанням хімікатів
- Назва:
- виробництво декстрину з використанням розбавлених хімікатів без прожарювання
- Назва:
- виробництво декстрину з використанням діастази, біологічні методи
- Назва:
- види декстрину за фізичними властивостями: кольоровий декстрин, білий декстрин
- Назва:
- види декстрину відповідно до сировини
- Назва:
- глюкоза; різні інші продукти гідролізу крохмалю; підсолоджуючі речовини
- Назва:
- попередня обробка глюкозовмісної сировини: підготовка сировини, обробка крохмального молока
- Назва:
- гідроліз крохмального молока, нейтралізація, оцукрювання, устаткування для гідролізу крохмалю
- Назва:
- фільтрування гідролізного крохмалю після нейтралізації
- Назва:
- фарбування в процесі переробки, заходи проти фарбування
- Назва:
- дистиляція, випаровування, концентрування глюкози
- Назва:
- фільтрування глюкози після концентрування
- Назва:
- згущення, кристалізація глюкози
- Назва:
- способи виробництва глюкози відповідно до виду сировини
- Назва:
- виробництво глюкози з картопляного крохмалю
- Назва:
- виробництво глюкози з кукурудзяного крохмалю
- Назва:
- виробництво глюкози з рисового, тапіокового та інших крохмалів
- Назва:
- виробництво глюкози з деревини, з целюлози
- Назва:
- глюкозні, фруктозні і мальтозні сиропи, патоки
- Назва:
- глюкозо-фруктозні сиропи
- Назва:
- фруктозні сиропи
- Назва:
- глюкозо-галактозні сиропи
- Назва:
- мальтозна патока
- Назва:
- підсолоджуючі речовини, замінники сахарози
- Назва:
- природні підсолоджуючі речовини
- Назва:
- штучні підсолоджуючі речовини
- Назва:
- суміші, що містять глюкозу: інвертний цукор, штучний мед
- Назва:
- різноманітні гексози: галактоза, фруктоза
- Назва:
- крохмаль, крохмалисті речовини - хімічна технологія
- Назва:
- обробка крохмальної сировини перед зневодненням
- Назва:
- подрібнення, дроблення, розмелювання крохмальної сировини, подрібнення з додаванням хімікатів
- Назва:
- процеси розкриття клітин за допомогою бродіння
- Назва:
- методи збільшення виходу крохмалю, методи усунення інших речовин
- Назва:
- промивання крохмальної пульпи, циліндричні сита, набори сит
- Назва:
- процеси вибілювання цукрової пульпи, інша проміжна обробка
- Назва:
- відокремлення необробленого крохмалю
- Назва:
- очищення сирого крохмалю, очисники крохмалю
- Назва:
- сушіння крохмалю
- Назва:
- операції після сушіння крохмалю
- Назва:
- усунення запаху крохмалю
- Назва:
- вибілювання сухого крохмалю
- Назва:
- підсинювання крохмалю
- Назва:
- просіювання, відсіювання, подрібнення крохмалю
- Назва:
- формування, помел, гранулювання крохмалю, продукція різноманітних форм: порошкоподібний, кристалічний, грудкуватий крохмаль, зернистий крохмаль, крохмаль у вигляді пластівців
- Назва:
- рідкий та напіврідкий крохмаль: суспензії крохмалю у воді, крохмальне молоко, крохмальний клейстер
- Назва:
- виробництво крохмалю рідкого варіння, розчинного крохмалю
- Назва:
- одержання крохмалю за допомогою фізичних та механічних засобів
- Назва:
- одержання крохмалю хімічними методами
- Назва:
- приготування крохмалю, що набухає у холодній воді, пептизований крохмаль
- Назва:
- картопляний крохмаль, картопляна мука
- Назва:
- зерновий крохмаль загалом
- Назва:
- пшеничний крохмаль
- Назва:
- житній крохмаль
- Назва:
- гречаний крохмаль, вівсяний крохмаль, ячмінний крохмаль
- Назва:
- крохмаль з інших злакових
- Назва:
- клейковина
- Назва:
- рисовий крохмаль
- Назва:
- маїсовий крохмаль, кукурудзяний крохмаль
- Назва:
- крохмалі з різних плодів: горіховий крохмаль, соєвий крохмаль, квасолевий крохмаль, сочевичний крохмаль
- Назва:
- інші види їстівного крохмалю: крохмаль з коріння маранту, маніоковий крохмаль, тапіоковий крохмаль, пальмовий крохмаль, банановий крохмаль, крохмаль з коріння ямса, крохмаль з канни, крохмаль з різних стеблин, бульб, цибулин
- Назва:
- похідні крохмалю – хімічна технологія
- Назва:
- різні продукти, пов’язані з крохмалем, пектин
- Назва:
- харчові масла та жири, маргарин, протеїнвмісні харчові продукти
- Назва:
- устаткування та обладнання для виробництва масла та жиру: емульгування і гомогенізації; маслоробки, мийне устаткування, формувальні машини, різаки
- Назва:
- процеси: емульгування, маслозбивання, промивання, обробка сумішей жирових продуктів, підсолювання, пастеризація, стерилізація; формування і різання жирової продукції, фарбування, надання запаху
- Назва:
- харчові масла та жири загалом
- Назва:
- харчові масла загалом
- Назва:
- харчові жири загалом
- Назва:
- харчові тваринні масла та жири
- Назва:
- харчові тваринні масла, емульсії на основі тваринного масла
- Назва:
- харчові тваринні жири, маргарин тваринного походження
- Назва:
- харчові рослинні жири
- Назва:
- маргарин рослинного походження
- Назва:
- харчові олії: емульсії олії, майонез
- Назва:
- мінеральні олії та жири, що використовуються в харчовій промисловості
- Назва:
- суміші харчових жирів, суміші вершкового масла і маргарину
- Назва:
- протеїнові харчові продукти, харчові білки, желатин
- Назва:
- замінники хлориду натрію, сольові суміші
- Назва:
- інші столові, їстівні мінеральні речовини, в тому числі продукти з органічними домішками: солі кальцію
- Назва:
- прянощі, приправи
- Назва:
- перець, перцеві прянощі
- Назва:
- замінники перцю, імітації перцю
- Назва:
- гіркий і запашний перець: іспанський перець, запашний перець як прянощі, приправи
- Назва:
- гострий стручковий перець: чілі, паприка, кайєннський перець як прянощі, приправи
- Назва:
- запашний перець: гвоздичний перець, перець табаско як прянощі, приправи
- Назва:
- гірчиця як прянощі, приправи
- Назва:
- мускатний горіх як прянощі, приправи
- Назва:
- імбир як прянощі, приправи
- Назва:
- кориця, касія як прянощі, приправи
- Назва:
- замінники кориці, імітатори кориці
- Назва:
- ваніль як приправа
- Назва:
- замінники ванілі, імітатори ванілі
- Назва:
- овочі, консервовані в оцеті: корнішони, каперси, маринади, консервовані оливки, інші консервовані овочі
- Назва:
- інші спеції і приправи
- Назва:
- технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво
- Назва:
- хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби
- Назва:
- пекарні: види пекарень, устаткування для пекарень
- Назва:
- сировина та напівфабрикати для хлібопекарських виробів
- Назва:
- нехімічні властивості матеріалів для випічки, якість: визначення й оцінка
- Назва:
- фізичні властивості матеріалів для випічки: структура, розміри частинок матеріалів для випічки; колір; вміст борошна інших сортів
- Назва:
- біологічні властивості матеріалів для випічки: смак, аромат, поживна цінність матеріалів для випічки
- Назва:
- технологічні властивості, хлібопекарська якість
- Назва:
- борошно грубого і тонкого помолу: склад, відбір
- Назва:
- борошно з зернових культур
- Назва:
- пшеничне борошно
- Назва:
- житнє борошно
- Назва:
- кукурудзяне борошно
- Назва:
- рисове борошно
- Назва:
- інші види зернового борошна
- Назва:
- інші види борошна: картопляне борошно, соєве борошно, гречане борошно
- Назва:
- суміші з зернового та незернового борошна
- Назва:
- штучні розпушувачі, пекарські порошки
- Назва:
- інша сировина для хлібобулочних виробів, поліпшувачі борошна
- Назва:
- поживні речовини для дріжджів, прискорювачі бродіння, мінеральні речовини
- Назва:
- речовини, багаті на жири, жири для тіста
- Назва:
- багаті на білок продукти: молоко, сухе молоко (молочний порошок); яйця, яєчний білок (білкова речовина)
- Назва:
- продукти, багаті на ферменти: препарати амілази, екстракти солоду, пліснява амілаза, препарати протеїнази
- Назва:
- продукти, багаті на вуглеводи: цукри, оцукрене борошно
- Назва:
- речовини, що абсорбують воду, декстриноване борошно, декстрини, альгінати, борошно з насіння ріжкового дерева
- Назва:
- пом’якшувачі та емульганти: поліетиленстеарат, лецитин
- Назва:
- порошкоподібні обмазки для хлібопекарських форм, жир для обмазки, покриття для хлібопекарських форм
- Назва:
- різна хлібопекарська сировина: поліпшувачі білого хліба у вигляді емульсії, напівфабрикати для начинки, пастонакладальні машини
- Назва:
- суміші для тістечок
- Назва:
- підготовка тіста, технологічний процес і обладнання для виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, випічка
- Назва:
- підготовка сировини та інгредієнтів для виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
- Назва:
- додавання розпушувачів
- Назва:
- змішування, замішування і обробка тіста
- Назва:
- природне і штучне розпушування тіста, бродіння, вистоювання тіста
- Назва:
- процес випікання, інші кінцеві процеси хлібопекарського виробництва, вплив на продукцію
- Назва:
- обробка випеченої продукції: охолодження, заморожування, наповнення начинкою, декоративне оформлення, різання, пакування
- Назва:
- запобігання черствінню випеченої продукції, обробка черствої продукції
- Назва:
- пекарська продукція загалом, хліб і хлібобулочна продукція
- Назва:
- властивості і псування пекарської продукції
- Назва:
- зберігання і консервування пекарської продукції
- Назва:
- хліб, булочки і здобні булочки виключно та переважно з пшеничного шроту, пшеничного борошна грубого помелу, питльованого пшеничного борошна: хліб із суцільнозмеленого зерна, білий хліб, хлібці, булочки з коринкою
- Назва:
- простий хліб без спеціальних домішок, крім покращувачів
- Назва:
- короваї
- Назва:
- хлібці, круглі пампушки
- Назва:
- хліб виключно та переважно з житнього шроту, житнього і висіяного або обойного борошна, житній хліб, пумпернікель
- Назва:
- хліб з інших видів шроту та борошна: ячмінний хліб, хліб із проса, хліб із кукурудзяної муки
- Назва:
- хлібопродукція, що потребує спеціальної технології виготовлення та рецептури
- Назва:
- нерозпушений хліб
- Назва:
- висушена пекарська продукція: тости, сухарі, хрусткий хліб, крустенброт, вафельний хліб
- Назва:
- збагачена жиром продукція: здобні коржі, бріоші, кекси
- Назва:
- хлібопродукти зі спеціальними властивостями, дієтичний хліб, дитячі сухарі
- Назва:
- хліб з прянощами, імбирний пряник
- Назва:
- хлібопродукція як корм для тварин, печиво для собак
- Назва:
- борошняні кондитерські вироби, виробництво і обробка, бісквіти, печиво, вафлі, тістечка, торти, пудинги
- Назва:
- смажені вироби з дріжджового та прісного тіста: оладки, млинці, пончики
- Назва:
- випічка з начинкою, пиріжки, пироги, печиво, напівкруглі пироги з солодкою начинкою, борошняні рулети з начинкою
- Назва:
- спеціальна випічка без борошна
- Назва:
- продукція з мигдалевого тіста, кокосової маси
- Назва:
- меренги
- Назва:
- пудинги та їхні інгредієнти
- Назва:
- макаронні вироби, зернові харчові продукти
- Назва:
- сировина для макаронних виробів
- Назва:
- зернові харчові продукти, готові для вживання, зернові сніданки
- Назва:
- процеси виготовлення макаронних виробів
- Назва:
- макаронна продукція макарони, вермішель, спагетті, локшина
- Назва:
- зернові пластівці
- Назва:
- легке зерно: попкорн, кукурудзяні баранці
- Назва:
- шріт
- Назва:
- гранульовані, готові для вживання зернові продукти
- Назва:
- зберігання та переробка зерна, борошномельне і круп'яне виробництво, виробництво харчових продуктів із зерна
- Назва:
- борошномельне виробництво, розмелювання пшениці та жита
- Назва:
- розмелювальні агрегати
- Назва:
- властивості та структура зерна залежно від помелу
- Назва:
- основні принципи розмелювання, порівняння різних борошномельних процесів
- Назва:
- зберігання, очищення і підготовка зерна
- Назва:
- спеціальна хімічна і фізична обробка зерна: вибілювання цілого зерна, стерилізування зерна, ентолетори
- Назва:
- подрібнення зерна, розмелювання
- Назва:
- найпростіші способи розмелювання: товкачик і ступа, дискові та вальцьові жорна з ручним приводом
- Назва:
- подрібнення на каменях і дисках, жорна
- Назва:
- подрібнення на вальцях, вальцьові дробарки, циліндричні дробарки, подрібнювачі
- Назва:
- подрібнення дробленням, товчінням; молоткові дробарки
- Назва:
- розпушувальні пристрої, деташери
- Назва:
- просіювання, сортування, очищення і збагачення подрібненої продукції, інші процеси борошномельного виробництва
- Назва:
- різна продукція переробки зерна, побічна продукція і відходи
- Назва:
- борошно як продукт розмелювання
- Назва:
- манна крупа
- Назва:
- висівки
- Назва:
- зародки, зернові зародки
- Назва:
- відходи, відходи борошномельного виробництва
- Назва:
- технологія переробки окремих видів зерна, крім пшениці й жита
- Назва:
- переробка рису, розмелювання рису
- Назва:
- найпростіші способи переробки рису, ручні пристрої, обшпарювання рису
- Назва:
- сучасні процеси розмелювання рису: очищення, сушіння, лущення рису, відокремлення, падді-машини, шліфування рису
- Назва:
- інші способи обробки рису: пропарювання, гідротермічна обробка, підварювання рису, процес Малека
- Назва:
- рисова продукція: рисове борошно, мелений рис, пропарений рис, гідротермічно оброблений рис, побічна рисова продукція, наприклад, корм для тварин
- Назва:
- переробка кукурудзи, розмелювання кукурудзи
- Назва:
- продукція з кукурудзи, побічна продукція
- Назва:
- переробка вівса, розмелювання вівса
- Назва:
- виробництво вівсяних пластівців: очищення, сортування, сушіння вівса, лущення, відокремлення лузги й зерен, розплющування зерен на пластівці
- Назва:
- продукція з вівса: розплющені вівсяні зерна, вівсяне борошно, побічна продукція, наприклад, корм для тварин
- Назва:
- переробка ячменю, розмелювання ячменю
- Назва:
- виробництво ячмінних і перлових круп: очищення, вибілювання, сепарація, лущення ячменю, шеретування ячменю, подальша обробка
- Назва:
- ячмінна продукція: ячмінні крупи, перлові крупи, побічна продукція, наприклад, корм для тварин
- Назва:
- переробка інших зернових і подібних зерен, переробка сорго, гречки, проса
- Назва:
- технологія консервування харчових продуктів
- Назва:
- консервування харчових продуктів загалом, консервування овочевих продуктів рослинного походження
- Назва:
- обробка та підготовка сировини для консервування продуктів харчування
- Назва:
- зберігання продуктів харчування та консервування
- Назва:
- консервування у вакуумі
- Назва:
- консервування продовольства копченням; копчення гаряче, холодне
- Назва:
- консервування хімікатами
- Назва:
- консервування за допомогою газів
- Назва:
- консервування солінням
- Назва:
- консервування солінням з подальшим копченням
- Назва:
- консервування в кислотах, маринування
- Назва:
- консервування в цукрових сиропах: зацукровування, кристалізація
- Назва:
- консервування в рідинах, що містять спирт
- Назва:
- консервування за допомогою антисептиків: формальдегіду, бензоатів, саліцилатів, фенолів, боратів, сульфітів, вапняного молока
- Назва:
- консервування нагріванням
- Назва:
- консервування тепловою обробкою загалом
- Назва:
- високотемпературна обробка, стерилізація, автоклавування, асептичне консервування
- Назва:
- консервування пастеризацією загалом
- Назва:
- теплова обробка в консервних банках, консервні банки, жерстяні банки
- Назва:
- хімічний контроль консервів у банках, у тому числі аналіз повітря в банках
- Назва:
- консервування в банках загалом
- Назва:
- псування консервованих продуктів; здування консервних банок, бомбаж; бактеріологічний контроль банок
- Назва:
- устаткування для консервування, апарати для заповнення і закривання банок, устаткування для теплової обробки та охолодження консервованих продуктів
- Назва:
- консервовані харчові продукти загалом: зберігання якості, контроль
- Назва:
- нагрівання у пляшках, скляних банках, герметичне закупорювання
- Назва:
- теплова обробка в ємностях, крім металевих і скляних
- Назва:
- консервування заморожуванням, зберігання і транспортування заморожених продуктів
- Назва:
- консервування за допомогою покриттів
- Назва:
- інші способи консервування
- Назва:
- консервування за допомогою тиску
- Назва:
- консервування за допомогою вібрації, консервування за допомогою ультразвукових коливань
- Назва:
- консервування за допомогою випромінювання, консервування за допомогою ультрафіолетового випромінювання
- Назва:
- консервування за допомогою біологічних процесів, консервування за допомогою бродіння
- Назва:
- консервування сушінням, в’ялення, сушіння виморожуванням продуктів рослинного походження
- Назва:
- консервування коренеплодів, картоплі
- Назва:
- консервування інших овочів, бобових
- Назва:
- консервування бобових
- Назва:
- помідори, баклажани, солодкий перець, консервовані за допомогою хімікатів
- Назва:
- сушені овочі, в’ялені овочі
- Назва:
- консервування їстівних грибів, в тому числі сушені гриби, консервування культивованих грибів і трюфелів
- Назва:
- овочеві пасти, пюре
- Назва:
- консервування плодів фруктів і ягід, у тому числі горіхів
- Назва:
- фрукти, консервовані окремими способами
- Назва:
- сухофрукти, сушені та в’ялені фрукти
- Назва:
- консерви з фруктових соків, фруктові желе
- Назва:
- фруктові сиропи, концентрати соків
- Назва:
- варення, джеми, мармелади, консервовані фрукти
- Назва:
- консервування інших продуктів рослинного походження: пахучих рослин, соків, напоїв, масел
- Назва:
- виробництво харчових концентратів у цілому
- Назва:
- супова продукція загалом: супи у вигляді порошків, супи, соуси, підливи
- Назва:
- дріжджові препарати і продукти
- Назва:
- препарати і продукти із солоду
- Назва:
- консервування продуктів тваринного походження
- Назва:
- консервування м’яса загалом
- Назва:
- сушене, копчене, засолене м’ясо
- Назва:
- банкові м’ясні консерви, консервовані м’ясні продукти, яловича солонина
- Назва:
- м’ясні концентрати
- Назва:
- супи з м’ясом загалом
- Назва:
- м’ясні екстракти, бульйони: Екстракт Лібіха, Яловичі бульйони, відвари, Консоме
- Назва:
- м’ясо у порошку, м’ясне борошно
- Назва:
- банкові м’ясні консерви, консерви з ковбаси, шинки, холодець
- Назва:
- м’ясні консерви, м’ясні паштети
- Назва:
- м’ясо, консервоване в оцті, солонина
- Назва:
- консервування риби, консервні рибопродукти
- Назва:
- консервування риби солінням, в’яленням, копченням
- Назва:
- засолена риба, солона риба
- Назва:
- копчена риба: гарячого копчення, холодного копчення
- Назва:
- рибні консерви в олії
- Назва:
- маринована риба
- Назва:
- стерилізовані рибні продукти, рибні пироги
- Назва:
- консервовані молюски та ракоподібні
- Назва:
- рибна ковбаса: ковбаса з печінки тріски, консервована в банці ковбаса з крабів
- Назва:
- пасти, паштети з риби та ракоподібних, рибні паштети
- Назва:
- рибна ікра, ікра і молочко
- Назва:
- сушіння риби, сушена риба, в’ялена тріска
- Назва:
- рибне борошно
- Назва:
- рибні салати
- Назва:
- салати з ракоподібних
- Назва:
- інші рибопродукти
- Назва:
- консервування інших продуктів тваринного походження
- Назва:
- матеріали конференцій - харчова промисловість
- Назва:
- бібліографія - харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
- Назва:
- стан, склад, форма харчових продуктів
- Назва:
- пластівці
- Назва:
- порошкоподібні харчові продукти
- Назва:
- Рейсих Вольдемар Георгійович
- Назва:
- сушіння бобових
- Назва:
- розробка процесів, розрахунки процесів, математичні методи в харчовій промисловості
- Назва:
- якість зерна