- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
--------> технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво
----------> хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
--------> технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво
----------> хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби
Рубрика
- Назва:
- хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби
- Назва:
- пекарні: види пекарень, устаткування для пекарень
- Назва:
- сировина та напівфабрикати для хлібопекарських виробів
- Назва:
- нехімічні властивості матеріалів для випічки, якість: визначення й оцінка
- Назва:
- фізичні властивості матеріалів для випічки: структура, розміри частинок матеріалів для випічки; колір; вміст борошна інших сортів
- Назва:
- біологічні властивості матеріалів для випічки: смак, аромат, поживна цінність матеріалів для випічки
- Назва:
- технологічні властивості, хлібопекарська якість
- Назва:
- борошно грубого і тонкого помолу: склад, відбір
- Назва:
- борошно з зернових культур
- Назва:
- пшеничне борошно
- Назва:
- житнє борошно
- Назва:
- кукурудзяне борошно
- Назва:
- рисове борошно
- Назва:
- інші види зернового борошна
- Назва:
- інші види борошна: картопляне борошно, соєве борошно, гречане борошно
- Назва:
- суміші з зернового та незернового борошна
- Назва:
- штучні розпушувачі, пекарські порошки
- Назва:
- інша сировина для хлібобулочних виробів, поліпшувачі борошна
- Назва:
- поживні речовини для дріжджів, прискорювачі бродіння, мінеральні речовини
- Назва:
- речовини, багаті на жири, жири для тіста
- Назва:
- багаті на білок продукти: молоко, сухе молоко (молочний порошок); яйця, яєчний білок (білкова речовина)
- Назва:
- продукти, багаті на ферменти: препарати амілази, екстракти солоду, пліснява амілаза, препарати протеїнази
- Назва:
- продукти, багаті на вуглеводи: цукри, оцукрене борошно
- Назва:
- речовини, що абсорбують воду, декстриноване борошно, декстрини, альгінати, борошно з насіння ріжкового дерева
- Назва:
- пом’якшувачі та емульганти: поліетиленстеарат, лецитин
- Назва:
- порошкоподібні обмазки для хлібопекарських форм, жир для обмазки, покриття для хлібопекарських форм
- Назва:
- різна хлібопекарська сировина: поліпшувачі білого хліба у вигляді емульсії, напівфабрикати для начинки, пастонакладальні машини
- Назва:
- суміші для тістечок
- Назва:
- підготовка тіста, технологічний процес і обладнання для виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, випічка
- Назва:
- підготовка сировини та інгредієнтів для виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
- Назва:
- додавання розпушувачів
- Назва:
- змішування, замішування і обробка тіста
- Назва:
- природне і штучне розпушування тіста, бродіння, вистоювання тіста
- Назва:
- процес випікання, інші кінцеві процеси хлібопекарського виробництва, вплив на продукцію
- Назва:
- обробка випеченої продукції: охолодження, заморожування, наповнення начинкою, декоративне оформлення, різання, пакування
- Назва:
- запобігання черствінню випеченої продукції, обробка черствої продукції
- Назва:
- пекарська продукція загалом, хліб і хлібобулочна продукція
- Назва:
- властивості і псування пекарської продукції
- Назва:
- зберігання і консервування пекарської продукції
- Назва:
- хліб, булочки і здобні булочки виключно та переважно з пшеничного шроту, пшеничного борошна грубого помелу, питльованого пшеничного борошна: хліб із суцільнозмеленого зерна, білий хліб, хлібці, булочки з коринкою
- Назва:
- простий хліб без спеціальних домішок, крім покращувачів
- Назва:
- короваї
- Назва:
- хлібці, круглі пампушки
- Назва:
- хліб виключно та переважно з житнього шроту, житнього і висіяного або обойного борошна, житній хліб, пумпернікель
- Назва:
- хліб з інших видів шроту та борошна: ячмінний хліб, хліб із проса, хліб із кукурудзяної муки
- Назва:
- хлібопродукція, що потребує спеціальної технології виготовлення та рецептури
- Назва:
- нерозпушений хліб
- Назва:
- висушена пекарська продукція: тости, сухарі, хрусткий хліб, крустенброт, вафельний хліб
- Назва:
- збагачена жиром продукція: здобні коржі, бріоші, кекси
- Назва:
- хлібопродукти зі спеціальними властивостями, дієтичний хліб, дитячі сухарі
- Назва:
- хліб з прянощами, імбирний пряник
- Назва:
- хлібопродукція як корм для тварин, печиво для собак
- Назва:
- борошняні кондитерські вироби, виробництво і обробка, бісквіти, печиво, вафлі, тістечка, торти, пудинги
- Назва:
- макаронні вироби, зернові харчові продукти
- Назва:
- сировина для макаронних виробів
- Назва:
- зернові харчові продукти, готові для вживання, зернові сніданки
- Назва:
- процеси виготовлення макаронних виробів
- Назва:
- макаронна продукція макарони, вермішель, спагетті, локшина
- Назва:
- зернові пластівці
- Назва:
- легке зерно: попкорн, кукурудзяні баранці
- Назва:
- шріт
- Назва:
- гранульовані, готові для вживання зернові продукти