- Нові надходження
- Простий пошук
- Розширений пошук
- Допомога
- Автори
- Видавництва
- Серії
- Тезаурус (Рубрики)
- Публічні полиці
Рубрики
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
--------> технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво
----------> технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво
--> ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА
----> Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Спорiдненi галузi
------> харчова промисловість загалом, виробництво харчових продуктів, консервування харчових продуктів
--------> технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво
----------> технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво
Рубрика
- Название:
- технологія та процеси переробки зерна, борошномельно-круп'яне та хлібопекарське виробництво
- Название:
- хлібопекарське виробництво, випічка, хліб, борошняні кондитерські вироби
- Название:
- пекарні: види пекарень, устаткування для пекарень
- Название:
- сировина та напівфабрикати для хлібопекарських виробів
- Название:
- нехімічні властивості матеріалів для випічки, якість: визначення й оцінка
- Название:
- фізичні властивості матеріалів для випічки: структура, розміри частинок матеріалів для випічки; колір; вміст борошна інших сортів
- Название:
- біологічні властивості матеріалів для випічки: смак, аромат, поживна цінність матеріалів для випічки
- Название:
- технологічні властивості, хлібопекарська якість
- Название:
- борошно грубого і тонкого помолу: склад, відбір
- Название:
- борошно з зернових культур
- Название:
- пшеничне борошно
- Название:
- житнє борошно
- Название:
- кукурудзяне борошно
- Название:
- рисове борошно
- Название:
- інші види зернового борошна
- Название:
- інші види борошна: картопляне борошно, соєве борошно, гречане борошно
- Название:
- суміші з зернового та незернового борошна
- Название:
- штучні розпушувачі, пекарські порошки
- Название:
- інша сировина для хлібобулочних виробів, поліпшувачі борошна
- Название:
- поживні речовини для дріжджів, прискорювачі бродіння, мінеральні речовини
- Название:
- речовини, багаті на жири, жири для тіста
- Название:
- багаті на білок продукти: молоко, сухе молоко (молочний порошок); яйця, яєчний білок (білкова речовина)
- Название:
- продукти, багаті на ферменти: препарати амілази, екстракти солоду, пліснява амілаза, препарати протеїнази
- Название:
- продукти, багаті на вуглеводи: цукри, оцукрене борошно
- Название:
- речовини, що абсорбують воду, декстриноване борошно, декстрини, альгінати, борошно з насіння ріжкового дерева
- Название:
- пом’якшувачі та емульганти: поліетиленстеарат, лецитин
- Название:
- порошкоподібні обмазки для хлібопекарських форм, жир для обмазки, покриття для хлібопекарських форм
- Название:
- різна хлібопекарська сировина: поліпшувачі білого хліба у вигляді емульсії, напівфабрикати для начинки, пастонакладальні машини
- Название:
- суміші для тістечок
- Название:
- підготовка тіста, технологічний процес і обладнання для виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, випічка
- Название:
- підготовка сировини та інгредієнтів для виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
- Название:
- додавання розпушувачів
- Название:
- змішування, замішування і обробка тіста
- Название:
- природне і штучне розпушування тіста, бродіння, вистоювання тіста
- Название:
- процес випікання, інші кінцеві процеси хлібопекарського виробництва, вплив на продукцію
- Название:
- обробка випеченої продукції: охолодження, заморожування, наповнення начинкою, декоративне оформлення, різання, пакування
- Название:
- запобігання черствінню випеченої продукції, обробка черствої продукції
- Название:
- пекарська продукція загалом, хліб і хлібобулочна продукція
- Название:
- властивості і псування пекарської продукції
- Название:
- зберігання і консервування пекарської продукції
- Название:
- хліб, булочки і здобні булочки виключно та переважно з пшеничного шроту, пшеничного борошна грубого помелу, питльованого пшеничного борошна: хліб із суцільнозмеленого зерна, білий хліб, хлібці, булочки з коринкою
- Название:
- простий хліб без спеціальних домішок, крім покращувачів
- Название:
- короваї
- Название:
- хлібці, круглі пампушки
- Название:
- хліб виключно та переважно з житнього шроту, житнього і висіяного або обойного борошна, житній хліб, пумпернікель
- Название:
- хліб з інших видів шроту та борошна: ячмінний хліб, хліб із проса, хліб із кукурудзяної муки
- Название:
- хлібопродукція, що потребує спеціальної технології виготовлення та рецептури
- Название:
- нерозпушений хліб
- Название:
- висушена пекарська продукція: тости, сухарі, хрусткий хліб, крустенброт, вафельний хліб
- Название:
- збагачена жиром продукція: здобні коржі, бріоші, кекси
- Название:
- хлібопродукти зі спеціальними властивостями, дієтичний хліб, дитячі сухарі
- Название:
- хліб з прянощами, імбирний пряник
- Название:
- хлібопродукція як корм для тварин, печиво для собак
- Название:
- борошняні кондитерські вироби, виробництво і обробка, бісквіти, печиво, вафлі, тістечка, торти, пудинги
- Название:
- смажені вироби з дріжджового та прісного тіста: оладки, млинці, пончики
- Название:
- випічка з начинкою, пиріжки, пироги, печиво, напівкруглі пироги з солодкою начинкою, борошняні рулети з начинкою
- Название:
- спеціальна випічка без борошна
- Название:
- продукція з мигдалевого тіста, кокосової маси
- Название:
- меренги
- Название:
- пудинги та їхні інгредієнти
- Название:
- макаронні вироби, зернові харчові продукти
- Название:
- сировина для макаронних виробів
- Название:
- зернові харчові продукти, готові для вживання, зернові сніданки
- Название:
- процеси виготовлення макаронних виробів
- Название:
- макаронна продукція макарони, вермішель, спагетті, локшина
- Название:
- зернові пластівці
- Название:
- легке зерно: попкорн, кукурудзяні баранці
- Название:
- шріт
- Название:
- гранульовані, готові для вживання зернові продукти
- Название:
- зберігання та переробка зерна, борошномельне і круп'яне виробництво, виробництво харчових продуктів із зерна
- Название:
- борошномельне виробництво, розмелювання пшениці та жита
- Название:
- розмелювальні агрегати
- Название:
- властивості та структура зерна залежно від помелу
- Название:
- основні принципи розмелювання, порівняння різних борошномельних процесів
- Название:
- зберігання, очищення і підготовка зерна
- Название:
- спеціальна хімічна і фізична обробка зерна: вибілювання цілого зерна, стерилізування зерна, ентолетори
- Название:
- подрібнення зерна, розмелювання
- Название:
- найпростіші способи розмелювання: товкачик і ступа, дискові та вальцьові жорна з ручним приводом
- Название:
- подрібнення на каменях і дисках, жорна
- Название:
- подрібнення на вальцях, вальцьові дробарки, циліндричні дробарки, подрібнювачі
- Название:
- подрібнення дробленням, товчінням; молоткові дробарки
- Название:
- розпушувальні пристрої, деташери
- Название:
- просіювання, сортування, очищення і збагачення подрібненої продукції, інші процеси борошномельного виробництва
- Название:
- різна продукція переробки зерна, побічна продукція і відходи
- Название:
- борошно як продукт розмелювання
- Название:
- манна крупа
- Название:
- висівки
- Название:
- зародки, зернові зародки
- Название:
- відходи, відходи борошномельного виробництва
- Название:
- технологія переробки окремих видів зерна, крім пшениці й жита
- Название:
- переробка рису, розмелювання рису
- Название:
- найпростіші способи переробки рису, ручні пристрої, обшпарювання рису
- Название:
- сучасні процеси розмелювання рису: очищення, сушіння, лущення рису, відокремлення, падді-машини, шліфування рису
- Название:
- інші способи обробки рису: пропарювання, гідротермічна обробка, підварювання рису, процес Малека
- Название:
- рисова продукція: рисове борошно, мелений рис, пропарений рис, гідротермічно оброблений рис, побічна рисова продукція, наприклад, корм для тварин
- Название:
- переробка кукурудзи, розмелювання кукурудзи
- Название:
- продукція з кукурудзи, побічна продукція
- Название:
- переробка вівса, розмелювання вівса
- Название:
- виробництво вівсяних пластівців: очищення, сортування, сушіння вівса, лущення, відокремлення лузги й зерен, розплющування зерен на пластівці
- Название:
- продукція з вівса: розплющені вівсяні зерна, вівсяне борошно, побічна продукція, наприклад, корм для тварин
- Название:
- переробка ячменю, розмелювання ячменю
- Название:
- виробництво ячмінних і перлових круп: очищення, вибілювання, сепарація, лущення ячменю, шеретування ячменю, подальша обробка
- Название:
- ячмінна продукція: ячмінні крупи, перлові крупи, побічна продукція, наприклад, корм для тварин
- Название:
- переробка інших зернових і подібних зерен, переробка сорго, гречки, проса
- Название:
- якість зерна